Vad är Resande Massage?

Nu behöver du inte längre tänka på att åka iväg,

utan bekvämt vänta hemma så kommer jag till er!

Vad är det för slags massage?

Det är svensk klassisk massage i grunden, men som i alla terapeutiska yrken så jobbar vi alla på lite olika vis.

  Jag jobbar främst med ganska tuff och djupgående massage. Mycket triggerpunksbehandling och blodcirkulationsökning.

  Ett av mina utvecklingsmål som massör har alltid varit att kunna utföra en lite hårdare massage utan att det skall kännas dåligt smärtsamt eller att jag personligen skall få problem för att jag tar i för hårt i lång utsträckning. Så massagen är utvecklad med det i tankarna. 

Hur fungerar det?

Jag kommer hem till den plats du valt att få massage på med alla tillbehör som kan tänka behövas. Alltså bänk, handdukar, olja, värmedyna osv. Allt du behöver göra är att ha en plats på ca 150 x 250 cm och ta det lugnt så löser jag resten!

Friskvård

All massage är godkänd som friskvård. Får du friskvårdsbidrag från din arbetsgivare går det toppen att använda. Jag är också ansluten till epassi friskvård om du får ditt friskvårdsbidrag där.

För företag

Massage är avdragsgillt för företag så om du är ett mindre företag som vill ha regelbunden massage för dina anställda kan du kontakta mig för vidare info. 

  Behöver du en massör till ett evenemang eller driver du en egen massageverksamhet (SPA eller Salong) och behöver hjälp vid sjukdom eller kortare perioder går det också bra att kontakta mig för priser och info.

5/5